17 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

AZİZOĞLU AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

Azizoğlu AK Parti belediye başkan aday adayı oldu

İş İnsanı Yılmaz Azizoğlu, AK Parti Hakkari İl Başkanlığına belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu.

22 Kasım 2023 Çarşamba 18:55

Hakkari'de onlarca gence istidam sağlayan Genç İş İnsanı Yılmaz  Azizoğlu, Parti binasında AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.  Azizoğlu, başvuru dilekçesini Başkan Kaya’ya teslim etti. 

2024 yerel yönetimler seçimi Hakkari Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru dilekçesini Başkan Zeydin Kaya'ya teslim etti.

İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, tüm aday adaylarına hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunarak, seçim sürecinin il genelinde demokratik bir atmosferde geçmesini temenni etti. Başkan Kaya, "İlimizin kıymetli insanı sayın Yılmaz Azizoğlu'un seven dostları ile katılması bizleri memnun etmiştir. Allah hayırlı etsin" dedi.

Azizoğlu, Hakkarimizin sorunlarını biliyoruz. Hakkari hizmetin en iyisine layıktır dedi.  Azizoğlu,"31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerde Hakkari Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Hakkarimiz için ve bizler için hayırlısı olsun inşallah. Destek ve dualarınızı beklerim” dedi.

HAKKARİLİ İŞ İNSANI YILMAZ AZİZOĞLU

Hakkari merkez Doğumlu olan Yılmaz Azizoğlu Hakkari de ticaret ile uğraşıyor evli 3 çocuklu Yılmaz Azizoğlu, kamu yönetimi siyaset bilimi  mezunu 2019 da yapılan yerel seçimlerde de Ak Parti belediye başkan 1. Sıra kontenjanı olarak görev alıp ve oyların yükselmesinde büyük emeği bulunuyor.

yilmaz-azizoglu.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.