18 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

BABALAR GÜNÜNE İLK HEDİYE TÜRK TELEKOMDAN

Babalar Gününe ilk hediye Türk Telekomdan

Ürün ve hizmetleriyle olduğu kadar avantajlı kampanyalarıyla da müşterilerinin yaşamına değer katmayı hedefleyen Türk Telekom babalar gününü de unutmadı.

15 Haziran 2012 Cuma 13:44

Haber: Hakan Taş - Türk Telekom Hakkari İl Müdürü Uğur Düyenli, bu özel günde sevdikleriyle dilediğince konuşmak isteyen Türk Telekom bireysel müşterileri 17 Haziran akşam 7’den 18 Haziran sabahı 7’ye kadar ev telefonlarından şehir içi şehirlerarası, yurt içi, GSM ve uluslararası birinci kademe olarak adlandırılan ve 36 ülkeyi içeren bölgedeki tüm ülkelerin ev ve iş telefonlarını aramak ücretsiz olacağını söyledi.

Dünyeli,”Babalar gününde babaları ve sevdikleriyle doya doya konuşmak isteyen tüm Türk Telekom bireysel müşterileri belirtilen saat aralığında hiçbir işlem yapmadan kampanyadan faydalanabileceklerdir. Piyasaları babalar günü alışveriş heyecanı sararken, herkes babaları için hediye telaşını yaşarken Türk Telekom hediyesini gönderdi bile. Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin, babalar günü kutlu olsun” dedi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.