30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

BAĞLAR'DA ASFALT ÇALIŞMASI

Bağlar'da asfalt çalışması

Hakkari Belediyesi, altyapısını tamamladığı Bağlar Mahallesi’ndeki yollarda asfalt çalışması başlattı.

18 Eylül 2013 Çarşamba 11:52

Berçelan Mahallesi’ndeki yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarının ardından Bağlar Mahallesi’nde başlatılan çalışmaları Hakkari Belediyesi Başkan Vekili Nurullah Çiftçi, beraberindeki Yardımcısı Metin Kazandıoğlu ile birlikte denetledi. Burada bir açıklama yapan Çiftçi, Bağlar Mahallesi’nin de diğer birçok mahalle gibi yıllardır hizmetin gitmediği bir mahalle olduğunu söyledi.

Çiftçi, “Biz geçtiğimiz dört yıllık süre içerisinde ilk etapta bu mahallemizin altyapı sorununu gidemeye çalıştık ve bu kapsamda bu mahallemizde 6 bin metre kanalizasyon hattı ile 2 bin 700 metre yeni içme suyu şebekesi döşedik” dedi.
  Kazandıoğlu ise, şu anda altyapısı tamamlanmış yollarda asfaltlama çalışması başlattıklarını belirterek, “Şu anda eksik olan birkaç noktada yol kenarına yağmursuyu kanalı yapıyoruz.

Berçelan Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Diğer mahallelerimizin yolları da asfaltlamaya hazırlanıyor. Bu çalışmalarımızın bitmesi ile birlikte birçok mahallemiz toz ve çamurdan kurtulmuş olacak” şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com

asfalt-1.20130918115711.jpg

baglar-2.20130918115727.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.