12 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara13°C

BAKAN ŞAHİN HAKKARİ'DE

Bakan Şahin Hakkari'de

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Hakkari'ye geldi. PKK'nın iki numaralı ismi Murat Karayılan'ın yakalandığı iddialarına ilişkin olarak, "Henüz bizim açımızdan teyyid edilmemiş bir bilgidir" dedi.

14 Ağustos 2011 Pazar 15:40

Haber: Çetin Alpsar-Yücel Timur

 Van'dan Diyarbakır'a oradan da Hakkari' ye gelen Şahin ve beraberindeki Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu'yu taşıyan helikopter Polisevi karşısında bulunan Karayolları 114.Şube Şefliğin bahçesine inen bakan ve beraberindekiler Vali Muammer Türker tarafından karşılandı.

Buradan karayolu ile valiliği hareket eden Bakan Şahin, polis merasim birliğini selamladı. 2 çocuk tarafından bakana çiçek takdim edildi. Bakanın yanına yanaşan basın mensupları PKK'nın iki numaralı adamı Murat Karayılan'ın İran'da yakalanıp yakalanmadığını sordular. Bakan Şahin ise,"Henüz bizim açımızdan teyyid edilmemiş bir bilgidir bizim açımızdan. Sadece duyuyoruz" dedi. Bakan valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Muammer Türker ile makamında bir süre sohbet etti.

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.