29 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

BAKAN SELÇUK, AĞAÇDİBİ KÖYÜ VİDEOSUYLA SESLENDİ

Bakan Selçuk, Ağaçdibi Köyü videosuyla seslendi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Köylere sık sık yaptığım ziyaretlerde yavrularımın benden tek isteği, okullarının açılmasıydı. İsteklerini yerine getirmek ve gülümsemelerine şahit olmanın mutluluğu paha biçilmez." ifadesini kullandı.

03 Şubat 2021 Çarşamba 09:07

Bakan Selçuk, Twitter'dan Hakkari Valiliği himayesinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan ve "Her Ev Bir Okul"dur anlayışıyla, Ağaçdibi köy okulu hanelerine yapılan tablet, bilgisayar ve kitap desteğiyle öğrenim sürecine devam eden öğrencilerin yer aldığı, Hakkari Sosyal Bilimler Lisesi idareci ve öğretmenlerinin yönetip çektiği videoyu paylaştı. Görüntülerde öğrencilerin okul özlemlerini anlatan karelere yer verildi.

Ziya Selçuk, 15 Şubat'ta yüz yüze eğitime geçecek köy okullarına ilişkin yaptığı paylaşımına, "Köylerimizin her hanesinde, okulunun açılmasını bekleyen yüz binlerce çocuk vardı.

Köylere sık sık yaptığım ziyaretlerde yavrularımın benden tek isteği, okullarının açılmasıydı. İsteklerini yerine getirmek ve gülümsemelerine şahit olmanın mutluluğu paha biçilmez." ifadelerini ekledi. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.