11 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

BAKAN SOYLU' DAN KİRA ARTIŞLARINA TEPKİ

Bakan Soylu' dan kira artışlarına tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Fahiş kira artışları deprem kadar acıtıcı bir gerçek. Bu bizi üzmektedir. Vatandaşlarımızdan karakol, 112 dahil başvurabilecekleri her yere başvurmalarını istiyoruz" dedi.

25 Şubat 2023 Cumartesi 16:22

Konuşmasında fahiş kira artışlarına dikkat çeken Bakan Soylu, "Fahiş kira artışları deprem kadar acıtıcı bir gerçek. Bu bizi üzmektedir.

Devlet olarak gereğini yerine getiriyoruz. 'Kiracıyım, oturuyorum, sen çıkacaksın' diyor. İnsanlara ikinci afet yaşatmanın gereği yok.

Böyle bir şeyi istemek doğru bir yaklaşım değil, fahiş fiyat artışları doğru değildir. Vatandaşlarımızdan karakol, 112 dahil başvurabilecekleri her yere başvurmalarını istiyoruz.

Kiracı çıkartmak doğru bir yaklaşım değildir. Deprem bölgesindeki şehirlerin boşaltılması ve nefeslendirilmesi; gerek arama kurtarma çalışmalarının gerek enkazların hızlı şekilde kaldırılması için strateji olarak uyguladık" dedi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.