30 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara24°C

BAKAN YARDIMCISI GÜRCAN ESNAFI ZİYARET ETTİ

Bakan Yardımcısı Gürcan esnafı ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Hakkari kent merkezinde esnafları ziyaret ederek yolda geçenlerle bir süre sohbet etti.

24 Ocak 2023 Salı 13:38

Ak Parti Hakkari İl Teşkilatı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılmak amacıyla Hakkari’ye gelen Bakan Yardımcısı Gürcan, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, AK Parti MDK üyesi, Teşkilat Koordinatörü Av.Abdulmecit Tarhan, Kanaat önderleri Timur Yoldaş, Hasan Öztunç, iş insan Hasan Korkmaz ile birlikte esnafları ziyaret ettiler.

 İşyerlerine girerek esnaflarla sohbet eden Bakan Yardımcısı Gürcan, yolda geçen vatandaşlarla da sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ak Parti’ye geçen Gürcan burada il, ilçe ve belde başkanları ile bir araya gelerek basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.
  Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenecek olan Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak olan Bakan Yardımcısı Gürcan, daha sonra Hakkari’den ayrılacak. Hakkarihabertv.com

bakan-yardimcisi-giurcan-hakkari-esnaf-ziyareti-1.JPGbakan-yardimcisi-giurcan-hakkari-esnaf-ziyareti-2.JPGbakan-yardimcisi-giurcan-hakkari-esnaf-ziyareti-3.JPG
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.