17 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara23°C

BAKANLAR, DÜĞÜNDE EĞLENDİ

Bakanlar, düğünde eğlendi

Şanlıurfa'da bir düğün törenine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, nikah şahitliği yaptı.

18 Aralık 2011 Pazar 12:28

video-galeri.20110226132810.gif

Şanlıurfa Hotel El-Ruha'da düzenlenen düğün töreninde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, bir araya geldi. Bayrak Ailesi'nin mutlu gününde Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Sabriye ve Sedat çiftinin nikahını kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker yaptı.

Nikah sonrası halaya geçen bakanlar, gönüllerince eğlenirken, düğüne katılan davetliler, bakanların üzerine dolar yağdırdı. Dolarların yağmur olup yağdığı düğünde, Tarım Bakanı Mehdi Eker, Kürtçe, "Agır Ketiye Dılemın" (Ateş Düşmüş Gönlüme) şarkısını söyledi. Daha sonra mikrofonu eline alan Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise, "Sarı Gelin" türküsünü seslendirdi

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.