05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

BAŞKALE’DE ‘GEVER İLE EL ELE’ KAMPANYASI

Başkale’de ‘Gever İle El Ele’ Kampanyası

Başkale Belediyesi tarafından başlatılan ‘Gever İle El Ele’ Kampanyası dahilinde Yüksekova’ya 400 paket gıda gönderildi.

30 Haziran 2016 Perşembe 20:46

Başkale Belediyesinin Yüksekova ile dayanışmak için başlattığı ‘Gever İle El Ele' kampanyası için Yüksekova'ya 400 paket gıda yardımı gönderdi.

Aralarında Başkale Belediyesi Eşbaşkanı İhsan Güler, DBP İlçe Eşbaşkanı Senar Yeşilırmak, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Göç Birimi üyelerinin olduğu Başkale Belediyesi heyeti tarafından teslim edilen yardım paketleri halka dağıtılmak üzere Yüksekova Belediyesi Soğuk Hava deposuna indirildi.

Başkale Belediyesi Eşbaşkanı İhsan Güler, DBP İlçe Eşbaşkanı Senar Yeşilırmak, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Göç Birimi üyeleri, Yüksekova Belediyesi meclis üyeleri ve gönüllü çalışanlşar tarafından Başkale'den gelen gıda yardım paketleri, araçlardan indirilerek dağıtılmak için soğuk hava deposuna bırakıldı.

Başkale Belediyesi Eşbaşkanı İhsan Güler belediye adına yaptığı açıklamada Yüksekova'yla dayanışmak için başlattıkları yardımların devam edeceğini ve Başkale halkı ve Belediyesi olarak her zaman Yüksekova'lılar ile birlikte olduklarını söyledi.

Güler Ramazan Bayramının yaklaştığını da hatırlatarak herkesin Yüksekova'ya sahip çıkma ve yalnız bırakmama çağrısını da yeniledi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.