09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara8°C

BAŞKAN ARSLAN'DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Başkan Arslan'dan gazeteciler günü mesajı

AK Parti Çevre Şehircilik ve Kültür Başkan Yardımcısı, Yaşlı ve Koordinasyon Merkezi İl Başkanı Şaban Arslan, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

21 Ekim 2022 Cuma 16:51

Demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, bilgi ve haber vererek, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamada, temel hak ve özgürlüklerin korunması, kamu hizmetlerinin toplum adına denetiminde büyük bir güce sahiptir.

Basın mensuplarımızın; etik değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde, doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır.

Bu vesileyle yerel basınımızın kıymetli mensupları başta olmak üzere hayatını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, kamuoyunun bilgi alma ihtiyacını karşılayabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin bıkmadan, usanmadan, zor koşullarda, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

AK Parti Çevre Şehircilik ve Kültür Başkan Yardımcısı, Yaşlı ve Koordinasyon Merkezi İl Başkanı Şaban Arslan

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.