04 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

BAŞKAN ARSLAN'DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Başkan Arslan'dan Mevlid Kandili mesajı

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Şaban Arslan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğumunun yıl dönümü olan Mevlid kandili sebebiyle mesaj yayımladı.

17 Ekim 2021 Pazar 19:36

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz'in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili'ne daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
“Efendimizin ahlakını kelimelere sığdırmak zordur”
 
 Efendimiz, üzerinde bütün güzel ahlakları ve güzellikleri toplamış, örnek bir kişidir. Onun ahlakını kelimelere sığdırmak çok zordur. Onun ahlakı Kuran ahlakıdır. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği gece olarak kutladığımız Mevlid Kandili, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın daha da pekişmesine vesile olacak en değerli gecelerdendir.

Onun yaşayışı, onun hadis-i şerifleri, onun sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır. Mevlit Kandili vesilesiyle ülkemiz üzerinde oynanan şer oyunlarının bitmesini, devletimizin bekasının galip gelmesini en içten dileklerimle istiyorum, arzu ediyorum.
Rabbim bu güzel ve anlamlı gece hürmetine devletimize güç versin, birlik ve beraberliğimizi daim kılsın inşallah.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Şaban Arslan

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.