09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

BAŞKAN ARSLAN"DAN "ŞOFÖRLER GÜNÜ" MESAJI

Başkan Arslan"dan "Şoförler Günü" mesajı

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, gece gündüz demeden hayatımızın her anında olan, direksiyon başında fedakarca çalışan tüm şoförlerin "30 Kasım Dünya Şoförler Gününü" kutladı.

29 Kasım 2023 Çarşamba 17:54

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, "30 Kasım Dünya Şoförler Günü" kutladı. Şoförleri ziyaret eden Başkan Arslan, gece gündüz demeden hayatımızın her anında olan, direksiyon başında fedakarca çalışan tüm şoförlerin "30 Kasım Dünya Şoförler Gününü" kutluyorum.

Başkan Arslan yayınladığı mesajda," 30 Kasım Dünya Şoförler Günü hayırlı ve helalinden kazançlar diliyorum. 
Artık bugünün bilinen ve hatırlanan bir gün olmasını ayrıca temenni ediyorum. Şoförlük; bir sanat, bir ihtiyaç, bir fedakarlık, sevgi, saygı ve elbette ki özveri ister.

Ayrılıkları sona erdiren, aşıkları buluşturan, baba ile oğlu, anne ile kızı, dede ile torunu kavuşturan, uzaklıkları yakın eden kutsal bir meslektir.

İşte bu mesleği icra edenler, kutsal bir mesleği yerine getiriyorlar. İşte onlara şoför deniliyor. Bugün de şoförlerin günü. Biraz tebessüm, biraz iyi dilekler bekliyoruz. Her zaman beklediğimiz gibi biraz sevgi azıcık da saygı, kutsal mesleğimizin hatırlandığı bu özel gün kutlu olsun.” dedi. Hakkarihabertv.com

af8b1fde-bd21-404e-a759-d00629bdbcca.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.