30 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara23°C

BAŞKAN EPCİM, BİZİM İŞİMİZ GÖNÜL İŞİ…

Başkan Epcim, bizim işimiz gönül işi…

Ak Parti Hakkari Belediye Başkan adayı Cüneyt Epcim, ev ziyaretlerinde bizim işimiz Gönül İşi, Başka hesabımız yoktur bizim Gönüllerde olmaktır hedefimiz İşte budur dedi.

01 Mart 2019 Cuma 17:09

Kentin değişik mahallelerinde olan 5 ayrı evi ziyaret eden Başkan Epcim, yapılan ve yeni yapılacak olan belediye projeleri hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Ek Parti eski İl Başkanı Osman Kızılban, İş adamlı Yılmaz Azizoğlu ile birlikte ev ziyaretlerini sürdüren Başkan epcim,” Bizim işimiz Gönül İşi; Başka hesabımız yoktur bizim Gönüllerde olmaktır hedefimiz İşte budur en büyük servetimiz” dedi.

Bağlar Mahallesi sakinlerinden Naif Zirek ailesi ve komşuları, Yeni Mahalle Sakinlerinden H.Selim Bal ve ailesinde kadınlarla bir araya gelen Başkan Epcim ve beraberindekiler daha sonra Dağgöl Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Müezinoğlu ve mahalleli kadınlar, Gazi Mahallesinde Hacı Sıddık Gür ve ailesi Aşağı Merzan Mahallesinde Ömer Yürek’in ailesi ve Karşıyaka Mahallesi sakinlerinden Musa Yalçın’nın evinde kadınlar ve mahalleli ile bir araya geldi.


TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Gelen talepler üzerine kentteki ev ziyaretlerini sürdüren Başkan Epcim, Hakkari’yi güzel günler beklediğini söyledi.

Başkan Epcim ve beraberindekileri evlerinde misafir etmenin mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri ise burada sorun ve sıkıntılarını dile getirerek, ilde yapılan hizmetlerin devamını istediler. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.