19 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara26°C

BAŞKAN EPÇİM, KENTTEKİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Başkan Epçim, kentteki ziyaretlerini sürdürüyor

Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, Keklik Pınar Mahallesi sakinlerinden, Ceyhan ailesi ve akabinde ilimiz esnaflarından Mali Müşavir Cabbar Yakupoğlu ve aile fertlerini de iş merkezlerinde ziyaret etti.

23 Aralık 2018 Pazar 15:34

AK Parti’nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi aday tanıtımında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından Hakkari Belediye Başkan adayı seçilen Cüneyt Epcim’in ildeki ziyaretlerini sürdürüyor.

Kentin illeri gelenleri, kanaat önderleri, esnaflar, sivil toplum örgütü temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Epcim, vatandaşların evlerine konuk olan Başkan Epcim gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Başkan Epcim ve beraberindekiler Keklik Pınar Mahallesi sakinlerinden, Ceyhan ailesi ve akabinde ilimiz esnaflarından Mali Müşavir Cabbar Yakupoğlu ve aile fertleriyle iş merkezlerinde bir araya geldi.

Başkan Epcim, kente yapılan hizmetler ve yeni yapılacak belediye projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Ziyarette duydukları memnuniyeti dile getiren Keklik Pınar Mahallesi sakinlerinden, Ceyhan ailesi ve ilimiz esnaflarından Mali Müşavir Cabbar Yakupoğlu ise Başkan Epcim’in ilde yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine minnettar olduklarını ifade ettiler. Hakkarihabertv.com

du9cawxwkaaqerb.jpgdu9cbe9xcaag0mt.jpgdu8we9xwwaazhzs.jpgdd-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.