05 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

BAŞKAN EPCİM VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU!

Başkan Epcim vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu!

Hakkari Belediyesinin Ramazan ayı dolayısıyla kurduğu iftar çadırına katılan Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt Epcim vatandaşlarla buluştu.

06 Haziran 2017 Salı 19:35

Hakkari Belediyesinin eski Valilik hizmet binasının park alanına kurduğu iftar çadırına, muhtarlarla katılan Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt Epcim burada vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

Günlük 500 kişiye yemek ikramının yapıldığı belediye iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, iftar sonrası Başkan Epcim vatandaşlar ve muhtarlar ile oturup sohbet etti.

Burada kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, “Ramazan programlarımız büyük bir buluşmaya ve kaynaşmaya vesile oluyor.

Burada vatandaşımızla dayanışmanın güzel bir örneğini yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı bir Ramazan ayı diliyorum” şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com
baskan-iftar-m.jpg

baskan-iftar-2.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.