06 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara14°C

BAŞKAN EPCİM, YURTKUR ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Başkan Epcim, Yurtkur öğrencileri ile buluştu

Hakkari Belediye Başkan adayı Cüneyt Epcim ve Reng-i Hakkari Yurtkur kız öğrencileri ile 8 zMart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

10 Mart 2019 Pazar 12:12

Hakkari Belediyesi Başkan adayı Cüneyt Epcim Yurtkur öğrencileri ile panelde bir araya geldi.

Başkan Epcim burada, yaptığı hizmetler ve yeni yapılacak olan projeler hakkında detaylı bilgiler verdi. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Epcim öğrencilerin sorunları dinlenildi. Soru-cevap şeklinde geçen panelden sonra Reng-i Hakkari Sanat Topluluğunun muhteşem bir müzik ziyafeti verdi.

Müzik dinletinde Berze Erbane topluluğu Hakkari yöresine ait şarkılar, Dengbéj Grubu, Hakkari geleneksel müziği dengbéjlik kültüründen birbirinden güzel şarkılar seslendirdiler. Reng-i Hakkari’nin solistlerinin okuduğu Türkçe ve Kürtçe şarkılardan sonra program sona erdi.

Programa, Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç,  Arife Öğrenci yurdu müdürü ve öğrenciler katıldı. Hakkarihabertv.com

reng-i-hakkari-1-004.jpgreng-i-hakkari-2-004.jpgbaskan-epcim-3-009.jpgreng-i-hakkari-4-002.jpgreng-i-hakkari-5-001.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.