18 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

BAŞKAN EPCİM’DEN ÖZBEK’E ZİYARET!

Başkan Epcim’den Özbek’e ziyaret!

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim AK Parti 23. Dönem Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özbek’i makamında ziyaret etti.

22 Temmuz 2017 Cumartesi 10:46

Milletvekili Özbek, başkanı Epcim’in kentteki çalışmalarının takdire şayan olduğunu söyledi.

Altyapının zor bir iş olduğunu belirten Özbek, kentin değişik noktalarında bir taraftan altyapı diğer taraftan ise yol çalışmalarının büyük bir titizlikle sürdüren ve gecesini gündüzüne katarak biran olsun ekiplerin başında ayrılmayan Başkan Epcim’e teşekkür etti.

Kentin adeta bir şantiye halinde olduğunu ifade eden Özbek, tarihten ilk defa bu denli kapsamlı bir çalışmaya şahit olduklarını söyledi.

Özbek,”Şuanda kent merkezinde yapılan çalışmalardan dolayı halkımız bazı sıkıntılar çekiyor olabilir. Ancak bu geçici bir sıkıntıdır.

Birkaç ay sonra asfaltıyla daha güzel bir kent ile daha güzel hizmetler göreceğiz inşallah ” dedi.

Başkan Epcim ise Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, şehir içi yollarının biran önce asfaltlanması için çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini belirtti.

Başkan Epcim ve Özbek daha sonra çevre yolu üzerinde devam eden yol yapım çalışmalarını izledikten sonra esnaflarla bir araya gelip sohbet ettiler. Feyzullah Taş/İHA

baskan-epcim-ve-ozbek-m.jpgbaskan-epcim-ve-ozbek-1.jpgbaskan-epcim-ve-ozbek-2.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.