09 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara25°C

BAŞKAN ER’DEN SEFER ÇİFTÇİ’YE TEŞEKKÜR BELGESİ

Başkan Er’den Sefer Çiftçi’ye Teşekkür Belgesi

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hakkari Şube Başkanı ve Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdurrahman Er, vakfı ve dernek adına otopsi yardımcısı Sefer Çiftçi'ye teşekkür plaketi taktim etti.

24 Ekim 2019 Perşembe 17:52

Dernek Başkanı Abdurrahman Er, Hakkari Devlet Hastanesinde otopsi yardımcısı olan Sefer Çiftçi kardeşimizin şehitlerimizin naaşlarının hazırlamasında üstün gayret ve hizmetlerini unutmama adına kendilerini teşekkür belgesini verdik. Kendilerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum dedi.

Başkan Er’den Teşekkür belgesini alan Sefer Çiftçi sonuna kadar devletime olan hizmetimden asla geri durmayacağını ifade ederek bu teşekkür belgesine layık gördükleri için Başkan Er'e teşekkür etti.

Teşekkür taktim Törenine, Hakkari Güvenlik korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Emrullah Kaya, Hakkari Terörden zarar görenler Derneği Başkanı Mehmet Yoldaş ve yönetim kurulu Üyesi Hamit Bayram katıldılar. Hakkarihabertv.com

gaziler-003.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.