06 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara18°C

BAŞKAN GÜR, DURANKAYA BELDESİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Gür, Durankaya beldesini ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür ve beraberindeki partililer Hakkari’nin Durankaya beldesini ziyaret ettiler.

19 Kasım 2018 Pazartesi 08:00

Hakkari’nin Çukurca, Yüksekova ve Şemdinli ilçeleri ile köy ve mezralarda ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür ve beraberindeki heyet bu defa ise Hakkari merkez Durankaya beldesini ziyaret etti.

Belde de halkın yoğun ilgisi ile karşılayan Başkan Gür, burada bir süre belde sakinleri ile görüşerek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Halkın hizmetinde olduklarını belirten Başkan Gür, Hakkari’de son iki yıl içinde büyük bir değişimin olduğunu belirterek, bu hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.

Beldede var olan sorunları da çözeceklerini  ifade eden Başkan Gür, kendilerine yoğun ilgi gösteren belde sakinleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber: Feyzullah Taş


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.