19 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C

BAŞKAN KAYA İLÇELERDE ZİYARETLERDE BULUNDU

Başkan Kaya ilçelerde ziyaretlerde bulundu

AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Avukat Zeydin Kaya Yüksekova ve Şemdinli ilçe teşkilatları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

15 Nisan 2023 Cumartesi 15:57

Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı görevine getirilen Avukat Zeydin Kaya başkanlığındaki parti yönetimi 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine yönelik yapılacak çalışmaları kapsamında Şemdinli ilçesinde parti teşkilatı ile bir araya geldi.

Sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulunan Başkan Kaya, İl başkanlığı görevine atanması nedeniyle teşkilat ziyaretleri ve seçim çalışmalarına başladığını kaydetti.

Bu kapsamda Şemdinli ve Yüksekova İlçe Teşkilatları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini belirten Kaya gündemimiz seçim bunun için bütün gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz dedi.

Ak Parti heyeti, Şemdinli, Yüksekova İlçe ve İl Teşkilatları ile birlikte, Hakkari - Van Karayolunda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Şehrinaz ve Azad Keser'in Şemdinli ilçesindeki aileleri ile Akçalı Köyü Yeniyol Mezrasında vefat eden H. Siti Kılıç'ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaya aynı kazada hayatını kaybeden Hasan Aypak'ın Van'daki ailesine de taziye ziyareti gerçekleştirmişti.

ftsimbewiaa3kfm.jpg4-001-001.jpg15860.jpg