10 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara25°C

BAŞKAN KAYA İLÇELERE ÇIKARMA YAPTI

Başkan Kaya ilçelere çıkarma yaptı

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya ve beraberindekiler Hakkari’nin Şemdinli ve Derecik ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

28 Şubat 2024 Çarşamba 13:34

Başkan Kaya, il, ilçe, belde, köy ve mezralarda ziyaretlerini sürdürüyor.  Başkan kaya vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyerek taleplerini alıyor.

Başkan Kaya,  AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av. Abdulmecit TARHAN, Geçmiş Dönem İl Başkanı Mehmet ERTUŞ ve il teşkilatı ile birlikte Başkan Kaya Şemdinli seçim ofisini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek taziye ziyaretlerinde bulundu.

MHP İl Başkanı Fatih ÖZTEPE İle beraberindeki heyetle Derecik ilçesine geçen Başkan Kaya ve beraberindekiler Derecik kanaat önderlerinden H. Salih YARDIM taziyesine katıldı. Derecik Belediye Başkan adayı Şükrü ÇETİNKAYA, Derecik İlçe Başkanı Abdurrahim AKGÜNDÜZ, İlçe teşkilatı ve ilçenin kanaat önderleriyle, vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kaya daha sonra tekrar Şemdinli ilçesine geçerek burada taziye ye katıldı.

 Hakkarihabertv.com

ak-parti-1-027.jpgak-parti-3-014.jpgak-parti-2-029.jpgak-parti-4-009.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.