04 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

BAŞKAN KESKİN SERBEST BIRAKILDI

Başkan Keskin serbest bırakıldı

Hakkari’de esnaflar ile güvenlik güçleri arasında çıkan yanlış anlaşılma sonucu çıkan gerginliği yatıştırmaya çalışırken gözaltına alınan Keskin serbest bırakıldı.

01 Temmuz 2016 Cuma 20:08

Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde bazı esnaflar ile güvenlik güçleri arasında yanlış anlaşılma nedeni ile kısa süreli gerginlik yaşandı.

Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin , devreye girerek tartışmanın önüne geçti. Bu sırada bazı güvenlim güçleri ile Başkan Keskin arasında çıkan tartışma nedeni ile Başkan Keskin ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyette misafir edilen Keskin burada bir süre emniyet müdürü ile görüştü. Durumu emniyet müdürüne izah etmesi üzerine emniyet müdürü duyarlılık örneği göstererek esnaflar ve Başkan Keskin ile ilgili durumun yanlış anlaşmadan kaynaklandığını öğrenince esnaflar ve Keskin buradan ayrıldı.

Başkan Keskin ise, olayın tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirterek bu tür olayları tasvip etmediğini söyledi. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.