30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

BAŞKAN KESKİN YENİDEN ADAY OLDU

Başkan Keskin yeniden aday oldu

31 Mart yerel seçimlerde Hakkari'nin Durankaya Beldesinde yeniden bağımsız aday olan Başkan Fatih Keskin, sevgi ve vefa kazanacak dedi.

21 Şubat 2019 Perşembe 15:00

31 Mart yerel seçimlerde Hakkari'nin Durankaya Beldesinde yeniden bağımsız aday olan Başkan Fatih Keskin, sevgi ve vefanın kazanacağını belirterek, milletimizin emrindeyim dedi.

Başkan Keskin,"Seksen yılı aşkın süredir siyaset yapan Keskin ailesinin ferdiyim. Milletimizin emrinde olmayı kendisine Şiyar edinen siyasi geleneğin temsilcisi olarak; Dün nasıl milletimizin emrindeysek bugün de yarında milletimizin emrinde olacağız. 

keskin-1-013.jpg

Yaşamım boyunca aile büyüklerimin yolundan giderek memleketime hizmet etmeye çalıştım. İşçilik, muhabirlik, gazete yazı işleri müdürlüğü, kurum müdürlüğü, parti başkanlığı, ve belediye başkanlığı görevlerini yaptım. Yaptığım bütün görevlerde tek bir amaç için mücadele ettim. Milletimizin gönlünde yer edinmek. 

Bugün geldiğimiz bu son süreçte bunu başarmanın vermiş olduğu vicdani rahatlığın içerisindeyim. 2014 yılında Durankaya belediye başkanlığı seçimini bağımsız olarak vatandaşlarımızın takdiriyle kazandık. O günden bugüne kadar, yetersiz bütçe ve kısıtlı imkanlarla gecemizi gündüzümüze katarak milletimize hizmet ettik. 

-Durankaya Pınarbaşı mahallesinde Çalışmalarımız sonucu lise yapım kararı alındı.

Yer tahsisini Belediyemizin yaptığı Şehit Teğmen Abdulselam ÖZATAK Çok Programlı Anadolu lisesi pansiyonuyla beraber hizmete açıldı. 

keskin-3-007.jpg- Yeni mahalle de yer tahsisi yaptığımız yeni bir ortaokul hizmete girdi. 
- Pınarbaşı mahallesin de halk meclislerinin yapıldığı, gençlerin futbol maçlarını takip ettiği, internet imkanının bulunduğu, kutlu doğum haftalarının kutlandığı, güvenlik personelinin daha rahat bir ortam da nöbet tuttuğu bir KONUK EVİ’ ni hizmete açtık. 

- Yeni mahallenin Adema semtinde  vatandaşlarımızla birlikte taziye evi ve kuran kursu açtık. Abdurrahman KESKİN taziye evi ve kuran kursunda kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı katlar yapıldı.

- Pınarbaşı mahallesinin erijya semtinde, vatandaşlarımızla birlikte cami, taziye evi ve imam evi yapıldı. - Bağlarbaşı mahallesinde vatandaşlarımızla birlikte  5 katlı cami ve taziye evinin yapımı bitmek üzere.

keskin-2-008.jpg
- Yeni mahallenin ademe, Karamana, Sadina semtlerinin kanalizasyon alt yapı sorunu çözüldü.
- Cumhuriyet mahallesinin cami tuvaletleri bitmek üzere. 
- Pınarbaşı mahallesinin içme suyu sorunun çözümü için 3000 rakım yüksekliğinde bulunan ‘’vare ağa’’ yaylasından getirdiğimiz suyu mahallemizin hizmetine sunduk. 

- Köy içi mahallesinde vatandaşlarımızın yapmış olduğu cami ve taziye evinin yapımı ve döşemesi için üzerimize düşen gerekli yardımları yaptık. 

- Çaylıca mahallesinde  kadın taziye evinin döşemesi belediyemiz tarafından yapıldı. 
- Belediyemizin alt katına gençlerimizin internete bağlanacakları ve sohbet edecekleri bir KONUK EVİ daha açıldı. 
-Türkiye belediyeler birliğinden talep üzerine hibe bir iş makinası alındı.

keskin-4-005.jpg- Valiliğimize yapmış olduğumuz asfalt yol taleplerimiz sonuç buldu ve beldemizi Hakkari’ye bağlayan Merzan güzergahındaki yolumuz ve Durankaya üzümcü güzergahındaki yolumuz asfaltlandı. 
- Karayolları bölge müdürlüğüne yapmış olduğumuz, çökme ve heyelan bölgelerine duvar yapımı taleplerimiz sonuç buldu. Büyük bütçelerin harcandığı duvarlarımız yapıldı. 

- Gençlik spor bakanlığından talep ettiğimiz ve Valiliğimizinde bizlere büyük destek verdiği bir HALI SAHA gençlerimizin spor faaliyetleri için hizmete açıldı. 
- Yine gençlerimiz için bir BASKETBOL SAHASI talep ettik. Valiliğimiz bünyesinde gençlerimizin hizmetine açıldı. - Taleplerimiz üzerine her mahallemizde  özel idare bünyesinde sulama havuzları yapıldı. 

keskin-3-006.jpg- Beldemizde ilk defa çöp toplama hizmeti başlatıldı. Yetersiz konteyner sebebiyle bazı mahallelerimiz de bu hizmeti tam anlamıyla yapamıyoruz. Fakat bahar aylarında gelecek olan konteynırlarla 7 mahallemizde çevre temizliği projemiz tam anlamıyla devreye girecektir. 

- Yazın yaylalara giden vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntısı çekmemeleri için büyük mücadeleler verdik.
- Kısıtlı imkanlarla çetin kış şartlarıyla mücadelemiz hiç durmadı. Karla mücadele ekibimiz gece gündüz demeden milletimize hizmet etti.

- Taziyelerinde ve düğünlerinde vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık.
- Halk istişare toplantıları yaparak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm aradık.
Yeni dönemde projelerimiz,

-15 km olan mahalle arası yollarımızı asfaltlama, 
- Onaylanıp tekrar iptal edilen en büyük hayalimiz baraj projemizin onaylanması , 
- Oyun parklarının yapımı
- 3 tane daha taziye evi projesi 
- İçme suyu sıkıntısı olan mahallelerimiz de depolar aracılığıyla sorunun çözümü
- Yeni sulama kanalları ve sulama havuzları 

yeni-resim.jpg- Hakkari Van kara yolunun Durankaya geçitli ve yol güzergahı üzerinde bulunan köylerin içerisinden geçmesi için gerekli çalışmaları yaptık yeni dönemde bu çalışmaların sonuçlanması için mücadele  edeceğiz. 
Bu projelerin gerçekleşmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. 

Durankaya beldesin de 5 yıl önce vermiş olduğumuz bütün sözlerin yerine getirildiğini görüyoruz. Gelecek dönemde nasip olursa; yukarıda belirttiğimiz yeni hizmetlerimizi yaparak milletimize olan vefa borcunu yerine getireceğiz. 
Baraj projesi hükümetimizle yapacağımız istişarelerle gerçekleşecektir. 

- Kalan diğer projelerimizi 
Belediyemiz, Hükümetemiz ve yeni dönemde göreve gelecek belediye başkanı dostlarımla beraber gerçekleştireceğiz. Dün nasıl yaptıysak yarında yapacağız. Hiç Kimsenin şüphesi olmasın. Allah bizleri milletimize mahçup etmesin. 
Hiç bir siyasi parti veya şahsa karşı siyaset yapmıyorum. Aday olmamda 2 sebep var;

keskin-005.jpg

Birincisi, alt yapı ve üst yapı sorunları olan beldemizde yeni dönemde bu sorunların % 75’ini çözmek.
İkincisi , vatandaşlarımın, kardeşlerimin ve gönüldaşlarımın aday olmam noktasında büyük ısrar ve muhabbette bulunmaları. 

 

Halk bizi nerede görmek isterse biz orada olacağız. Devletimizle, milletimizle hep birlikte omuz omuza memleketimize hizmete edeceğiz. 

Durankaya bağımsız belediye başkanı ve adayı olarak milletimizin bir ömür emrinde olduğumu sizler aracılığıyla bir kez daha bildiriyorum. Saygılarımın kabulünü arz ediyorum. Durankaya da sevgi ve vefa kazacak. dedi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.