10 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

BAŞKAN KESKİN’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Başkan Keskin’e doğum günü sürprizi

Sümbül Engelliler Spor kulübü ekibi tarafından Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Mesut Keskin'e doğum günü sürprizi yapıldı.

15 Mayıs 2020 Cuma 08:02

 Yaklaşık 20 yıldır Hakkari'de gönüllü olarak Bedensel Engelliler Derneği Başkanlığı görevini yürüten, aynı zamanda Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu üyesi olan Ali Mesut Keskin'e, ekip arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Hakkari Valisi Belediye Başkan Vekili  İdris Akbıyık, Türkiye TBESF Başkanı Arif Ümit Üztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti il Başkanı Emrullah Gür, Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şükriye Yıldız Tatlı ve çeşitli kurum amirleri, doğum günü münasebetiyle birer görüntülü mesaj  yayınladılar.

Ülkemizi ve neredeyse bütün dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle, yaklaşık üç aydır bir araya gelemeyen Sümbül Engelliler Spor camiası, sosyal mesafe kurallarını da gözeterek Ali Mesut Keskin'i doğum gününde yalnız bırakmadılar.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.