05 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

BAŞKAN ÖZBEK, ŞEHİT BASASINI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Başkan Özbek, şehit basasını hastanede ziyaret etti

AK Parti Hakkâri İl Başkanı-23.Dönem AK Parti Hakkâri Milletvekili Abdulmuttalip Özbek ve parti il teşkilatı Hakkari Devlet Hastanesinde yatmakta olan Şehit babası Hanemir Vermez'i ziyaret ederek Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

27 Temmuz 2022 Çarşamba 10:46

Başkan Özbek, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Yıldırım Harekatı'nda şehit düşen Şehit Güvenlik Korucusu Bülent Vermez'in babası Hanemir Vermez, yatmakta olduğu Hakkari Devlet Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Özbek, "Sayın bakanımız ve sayın valimiz ile birlikte şehitlerimizin cenaze törenlerine katıldık. Sayın bakanımızla beraber hem Şemdinli hem Uğuraçan'daki vatandaşları ziyaret ederek taziye ziyaretlerinde bulunduk.

Daha sonra Hakkari Devlet Hastanesinde yatmakta olan şehit Bülent Vermez'in babası Hanemir Vermez'nı ziyaret ederek, kendisine Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağını sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın bakanımızın gönderdiğini söyleyip selamlarıyla takdim ettik.

Kuran-ı kerimi ve Türk bayrağını öperek teslim aldı. Şehidimizin çok duygulandı. Kendisine başhekimimiz ve teşkilatımız ile birlikte başsağlığı ve sabır diledik. Şehit babası bize "Ben oğlum ile gurur duyuyorum oğlumu vatan için verdim dedi. Bizde kendisine minnet duyduk"  Başkan Özbek, Şemdinli Uğuraçan teşkilatı ile beraber taziyeye katılmak üzere yola çıktılar. Hakkarihabertv.com

1-868.jpg2-915.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.