17 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

BAŞKAN ÖZBEK'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Özbek'ten Ramazan Bayramı mesajı

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

12 Mayıs 2021 Çarşamba 18:52

Ak Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, salgın nedeniyle bu yıl tüm Türkiye'de 29 Nisan tarihinde başlayan sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor olmasından dolayı bayram heyecanının Hakkari'de de evlerde yaşanacağını söyledi.

Başkan Özbek, "Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız"

Ayrıca bu mübarek ramazan ayında İsrail'in Kudüs ve Mescid-i Aksaya yönelik düzenlediği baskı ve saldırılarınada değinen Özbek," Kudüste sivil ve savunmasız Filistin halkına yönelik uygulanan şiddet baskıcı politikalar ve ibadet özgürlüğünü engellemeye yönelik girişimlerdir. Bu saldırıları şiddetle kınadığımızı bir kez daha belirtiyoruz.

Bu sebepledir ki ikinci defa bayram heyecanını bu yıl yine evlerde yaşayacağız. Virüs tehdidi ortadan kalkana kadar fizikken uzak kalacağımız, ziyaretlerine gidemeyeceğimiz yakınlarımızı, akrabalarımızı telefonla arayarak bayramlarını kutlayacağız. Kurallara riayet edilerek geçireceğimiz Ramazan Bayramı'nın ardından korona virüs belasından kurtularak çifte bayram yaşayacağız inşallah.

Hep bir arada olacağımız, yeniden sarılıp kucaklaşacağımız sağlıklı bayramlar dileğiyle tüm hemşerilerimin, ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, saygılarımı sunarım" dedi.

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.