18 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

BAŞKAN VEKİLİ'NDEN ESNAFA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Başkan vekili'nden esnafa teşekkür ziyareti

Hakkari Belediye Başkan Vekili Bülent Armut, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından parke taşı döşenen caddeyi gökkuşağı rengine boyayan esnafa teşekkür etti.

04 Eylül 2013 Çarşamba 16:12

Belediye Başkan Vekili Bülent Armut, Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu ile birlikte sabah saatlerinde esnafları ziyaret ederek yaptıkları davranışlardan dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Vekili Bülent Armut, “Bilindiği gibi şu anda birçok mahallemizde yol yapım, onarım ve asfaltlama çalışmalarımız devam etmektedir. Yaptığımız çalışmalardan biri de bu caddede yaptığımız çalışmaydı.

Bu caddemizi parke taşları ile döşeyerek buradaki esnafımızı tozdan kurtardık. Esnafımızda duyarlılık göstererek caddeyi gökkuşağı renklerine boyadı. Bizde esnafımıza bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Cadde üzerinde işyeri olan Ömer Bozkır ise, “Öncelikle belediyenin bu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Yıllardır bu sokakta esnaflık yapıyoruz; toz, toprak içindeydik. Belediyenin bu çalışması ile birlikte tozdan kurtulduk. Ancak sokağımızın Cumhuriyet Caddesi ile birleşmesi gerekmektedir.

Biz cadde esnafı belediyenin yaptığı kilit taşı döşeme çalışmasından sonra kilit taşlarını boyama kararı aldık. Boyadan sonra gördük ki gerçekten güzel bir görüntü çıktı. Sayın başkana tekrar teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.