05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

BAŞKAN YORULMAZ'DAN YENİ YIL MESAJI...

Başkan Yorulmaz'dan yeni yıl mesajı...

İyi Parti Hakkari İl Başkanı Yaşar Yorulmaz, yeni yıl mesajı yayınladı.

31 Aralık 2019 Salı 12:02

Hakkari'de kısa sürede il teşkilatı dahil tüm teşkilatlanmayı en hızlı şekilde yaparak, seçime hazır hale getiren, yaptıkları hızlı çalışmalar ile dikkat çeken  İyi Parti Hakkari İl Başkanı Yaşar Yorulmaz yeni yıl mesajı yayımladı.

İyi Parti’nin kendiliğinden kurulmuş bir parti olmadığını savunan Yorulmaz, 80 Milyon Türk Halkı’nın yoğun talebi üzerine kurulduğunu, halkın yoğun ilgisinin de buradan kaynaklandığını söyledi.

2020 yılının İyi bir yıl olacağını, Türkiye’nin yeni umutlarla iyi başlangıçlar yapacağını ifade eden Başkan Yorulmaz yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi:

Yeni Yıl, İyi Başlangıçlar Yeni Umutlar Getirsin

“Yeni başlangıçlar, yeni umutları da beraberinde getirir. 2019 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. Umutlarımızı hep yeni yıla taşıdık. 

80 milyonun umutları yeniden yeşerecek. Çünkü bu millet tarihte ne büyük badireler atlatmış, küllerinde yeniden doğmuştur.

2020 yılının Hakkari'mize, milletimize sağlık, mutluluk, huzur ve güzel başlangıçlar getirmesi dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.