19 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

BAŞKAN'DAN KESKİN AİLESİNE BAŞSAĞLI MESAJI

Başkan'dan Keskin ailesine başsağlı mesajı

Hakkari Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu eski Belediye Başkanı Abdurahman Keskin'in vefatından büyük üzüntü duydum.

13 Ocak 2013 Pazar 19:51

Yurt dışında olduğumdan taziyede hazır bulunamadım. Hakkari için büyük bir lider ve siyaset adamını kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Hakkari Belediye Başkanı Dr. Fadıl BEDİRHANOĞLU  eski Belediye Başkanı Abdurahman KESKİN’ in vefatından büyük üzüntü duydum. Yurt dışında olduğumdan taziyede hazır bulunamadım. Hakkari için büyük bir lider ve siyaset adamını kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz.. 

Hakkari siyasetinin en önemli simalarından biri olan Abdurahman KESKİN, bilgisi, birikimi, kişiliği, tecrübesi, ilkeleri, mücadele azmi ve unutulmaz hizmetleri ile halkımızın sevgisini ve takdirini kazanmış, örnek bir liderdi. Abdurahman KESKİN’i daima sevgi, saygı ve şükranla yadedeceğiz. Kendisine Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, ve tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum.

Dr. Fadıl BEDİRHANOĞLU 

Belediye Başkanı     

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.