17 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C

BDP SEÇİM BÜROSU AÇIYOR

BDP seçim bürosu açıyor

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Hakkari İl Teşkilatı seçim bürosu açılışı için yaklaşık bin adet Türkçe ve Kürtçe yazılı davetiyeler dağıttı.

24 Şubat 2014 Pazartesi 14:23

Hakkari Belediye Başkan Adayı Dilek Hatipoğlu, HDP İl Başkanı Rahmi Temel, Meya-Der Başkanı Ramazan Elmas ve beraberindeki partililer yarın saat 13:00’de Fakiye Teyran Kültür Merkezi karşısındaki binada açılacak olan yeni seçim bürosunun açılışı için esnaflara ve vatandaşlara Türkçe ve Kürtçe yazılı davetiyeleri kendi elleriyle dağıttılar.

Davetiyelerde,” 30 Mart 2014 yerel seçim çalışmaları için 25.02.2014 günü saat 13:00’da Fakiye Teyran Kültür Merkezi karşısındaki binada BDP seçim bürosu açılışı yapılacaktır. Hakkari Milletvekili Esat Canan, MKY üyesi Mihdi Perinçek, il ilçe belediye başkanları ve eş başkan adaylarının katılacağı açılışa tüm halkımız davetlidir” denildi. Haber: Serkan Kaya (İHA)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.