16 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

BDP VE MEYA-DER'DEN YÜRÜYÜŞE DAVET

BDP ve Meya-Der'den yürüyüşe davet

BDP Hakkari İl Başkanlığı ile MEYA-DER Hakkari başkanlığı, "14 Temmuz ölüm Orucu"nda yaşamını yitirenleri anmak için düzenlenecek olan meşaleli yürüyüşe katılım çağrısı yaptı.

13 Temmuz 2013 Cumartesi 15:24

BDP Hakkari İl eş Başkanı Esmer tekin, BDP Merkez ilçe Başkanı Yavuz Aksaç ile MEYA-DER Hakkari Başkanı Ramazan Elmas, BDP Hakkari İl binasında ‘14 Temmuz ölüm orucu Direnişçileri”nin anılarını yaşatma ve mücadelelerine sahip çıkma çağrısı yaptı.

BDP Hakkari İl Eş Başkanı Esmer Tekin, yarın akşam saat 22.00’da ‘14 Temmuz direniş Ruhu ile Demokratik Özerkliğin ilanını selamlıyoruz’ şiarıyla düzenleyecekleri meşaleli yürüyüşe katılım çağrısı yaptı.

"14 Temmuz deriniş ruhunun 31'inci yılında bedenini özgür yaşamı inşa etme amacıyla ölüme yatıran direniş şehitlerini anıyoruz’ diyen MEYA-DER Hakkari Başkanı Ramazan Elmas ise yarın saat 22.00’da düzenlenecek olan yürüyüşe katılım çağrısı yaptı.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.