18 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

BDP'DEN ŞEMDİNLİ'YE DAVET

BDP'den Şemdinli'ye davet

BDP Hakkari İl Örgütü, 17 Ağustos günü kente gelerek Şemdinli’yi ziyaret etmek isteyen siyasilerin karşılanması ve birlikte Şemdinli’ye gitmeleri için davet etti.

16 Ağustos 2012 Perşembe 15:12

BDP Hakkari İl Binasında İl Başkanı Rahmi Kurt’un yaptığı basın toplantısın ile Hakkari’deki yurttaşların, 17 Ağustos günü kentte gelerek Şemdinli’de incelemelerde bulunacak olan BDP, DTK, EMEP, SDP, ÖDP, ve ESP Eş Genel Başkanları ve HDK sözcülerinde aralarında bulunduğu çok sayıda BDP Milletvekili ve önemli şahsiyetlerin katılacağı ziyarete, yerelden de halkın katılması çağrısında bulundu.

  Kurt , “17 Ağustos günü kentimize gelecek olan siyasilerin Şemdinli İlçemizde yapacağı ziyarette halkımızın da bizleri yalnız bırakmamalarını bekliyoruz. Bizler Hakkari İl Örgütü olarak 17 Ağustos günü saat 09.00’da misafirlerimizi Yeni Köprü mevkiinde karşılayıp, oradan Yüksekova’ya ve Şemdinli’ye geçeceğiz. Tüm halkımızın bizleri bu ziyaretlerde yalnız bırakmalarını bekliyoruz” dedi.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.