20 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C

BDP'NİN 3 MİLLETVEKİLİ YARIN HAKKARİDE

BDP'nin 3 milletvekili yarın Hakkaride

Hakkari’de ulusal bir gazetenin düzenleyeceği Hakkari’nin kalkınması konulu konferansa BDP eş Başkanı Selahattin Demirtaş ve beraberinde bulunan Adil Zozani, Esat Canan'nında katılacağı belirtildi.

22 Mayıs 2013 Çarşamba 15:10

 Özel bir otelin konferans salonunda gerçekleşecek olan,  Hakkari’nin ekonomik ve kültürel anlamda kalkınmasının amaçlandığı konferansa ildeki kanaat önderleri  basın temsilcileri, ileri gelenleri, iş adamları ve halkın davetli oldukları belirtildi.

BDP il Başkanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Selahattin Demirtaş’ın, Milletvekillerimiz Adil Zozani ve Esat Canan bir Ulusal gazetenin Sibar Otelde yarın 23.05.2013 saat 13.30da düzenleyeceği konferansa katılmak üzere ilimize gelecektir. Konferansın ardından saat 18.30 da Tekser deki çözüm çadırını ziyaret edeceklerdir. Bütün yurtsever halkımıza duyurulur” şeklinde yapıldı. Haber: Çetin Alpsar

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.