16 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

BEDİRHANOĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI

Bedirhanoğlu'ndan bayram mesajı

Hakkari Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu Türkçe ve Kürtçe verdiği mesajda bayramların insanlığın ortak değeri olduğunu belirtti.

07 Ağustos 2013 Çarşamba 16:15

Bedirhanoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını geride bıraktık. Kutsal Ramazan Bayramını idrak etmemiz münasebetiyle tüm Hakkari halkının bu mübarek bayramını en içten duygularla kutlarım.

İnsanlığın ortak değeri olan bayramların, halkımız ve tüm insanlık alemi için barışa, kardeşliğe ve özgür bir geleceğe vesile olmasını, Rojava halkımıza da mücadelelerinde üstün başarılar dilerim” dedi.

Bi mûnasebeta dawîbona meha rehmet û bereketê û gihijandina cejna Remezana pîroz, ez vê cejna pîroz li hemî gelê Colemêrgê pîroz dikim. Hîvîdarim ji Yezdanê Dilovan, ev cejna pîroz ji gelê me û hemî mirovahîyê re, bibe wesîle ji bo jîyanek azad û serbilind, Ji gelê me yê Rojava re serkeftinê dixwazim....

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.