27 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C

BELEDİYE ARAÇLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

Belediye araçları dezenfekte edildi

Hakkari Belediyesi tüm araçlarını ikinci defa düzenli bir şekilde dezenfekteden geçirdi.

06 Nisan 2020 Pazartesi 13:43

Hakkari’de koronavirs tedbirleri kapsamındaki dezenfekte çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Tüm kamu kurum ve kuruluşların, AVM’lerin, cadde ve sokaklar ile birçok noktanın dezenfekte edildiği Hakkari’de tedbirler en üst seviyeye çıkartıldı.

Hakkari Valisi/Belediye Başkan V. İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda bir taraftan dezenfekte çalışmaları yapılırken diğer taraftan da koronavirüs tedbirleri kapsamında oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu” ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarını sürdürüyor.

Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren tüm araçlar Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

İki koronavirüs vakasınıntespit edildiği Hakkari’de vatandaşlar evlerinde çıkmazken, sadece işe gidenlerin kent merkezinde görünmesi dikkatlerden kaçmadı.

Vali Akbıyık ise, çarşı merkezinin boş anlarını sosyal medya hesaplarında paylaşarak Teşekkürler Hakkari-Hakkari Evde Kalıyor” mesajı yayınladı. Haber: Feyzullah Taş

belediye-dezenfekte-1.jpgbelediye-dezenfekte-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.