11 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara22°C

BELEDİYE ÇOCUK DERGİSİNİN ÜÇÜNCÜ SAYISI ÇIKTI

Belediye çocuk dergisinin üçüncü sayısı çıktı

Hakkari Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde , Mizgin Mollamehmetoğlu genel yayın yönetmenliğini yaptığı Hakkari Belediyesi “Çocuklar geleceğimizin güvencesi” adlı çocuk dergisinin üçüncü sayısı çıktı.

10 Kasım 2020 Salı 14:56

Hakkari Belediyesi çocuk dergisinin genel yayın yönetmeni Mizgin  Mollamehmetoğlu, 3 ayın çalışması olan ve 28 sayfadan oluşan çocuk dergisinin içeriğinde “Dünya’da insanın en önemli işi yüzünü ağartacak çocuklar yetiştirmektir dedi.

Mollamehmetoğlu,” Bu nedenle çocuklarımıza nasıl davranır, onları nasıl yetiştirirsek o doğrultuda gelişim gösterirler. Bu noktada Hakkari Belediyesi Kadın ve Aile hizmetleri müdürlüğü olarak geleceğimizin mirasçısı olan çocuklarımızı da unutmadık. 

Çocuklarımızın duyarlılığını arttırmak, farkındalık ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak, fiziksel ve zihinsel bakımdan sağlıklı birer birey olmaları yönünde katkıda bulunmak üzere Hakkari Belediyesi Kadın ve Aile hizmetleri müdürlüğünce üçüncü sayısı basılan çocuk dergimiz siz sevgili çocuklarımızın eğlenmesi, öğrenmesi, sevmesi ve yeni şeyleri okuması için hazırladık. 

Başta emeği geçen Hakkari Belediye Başkan Vekili  Sayın İdris Akbıyık ve Kadın Aile Hizmetleri Müdürü Sayın Ayhan Tunç’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Haber: Feyzullah Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.