14 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C

BELEDİYE EKİBİ AKAR İÇİN SEFERBER OLDU

Belediye ekibi Akar için seferber oldu

Hakkari'de evlerinde içme suyu donan engelli cihazla yaşama tutulan Mukades Akar, ailesi için belediye ekibi harekete geçti.

24 Ocak 2022 Pazartesi 12:44

Yüzde 95 ağır engelli olan ve cihaza bağlı yaşam mücadelesi veren Mukades Akar'ın ailesi sularının donduğunu belirtmesi üzerine ekipler seferber oldu.

Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürü Bülent Keskin, tüm imkanları sağlayarak zorlu bir çalışmanın ardından Akar ailesinin evine su akımını tekrar sağladı.

Engelli Cevahir Akar'ın babası Recep Akar, ikamet ettikleri maliye lojmanlarında şiddetli soğuklar nedeniyle sularının donduğunu ve belediye ekiplerinden yardım talep ettiklerini söyledi.

Akar," Kızım Makades yüzde 95 ağır engelli olan ve cihaza bağlı. Belediye ekiplerini arayarak anlattık. İtfaiye Müdürü Bülent Keskin, tüm imkanlarını seferber etti.

Donan içme suyu hattı yeniden açılarak binaya su akışını sağladılar. Sayın Valimiz başta olmak üzere itfaiye müdürü ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.