11 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara19°C

BELEDİYE EKİPLERİ DERE YATAKLARINDA ÇALIŞMA BAŞLATTI

Belediye ekipleri dere yataklarında çalışma başlattı

Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin birçok noktasında 7 araç, 40 personel ile temizlik çalışması başlattı.

01 Kasım 2023 Çarşamba 12:19

Kent merkezinde açıkta bulunan su kanalı ve dere yataklarında oluşan çöp, çamur gibi birikintiler halk sağlığı acısından risk oluşturmakla beraber görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaktaydı. Bunun üzerine belediye ekipleri 7 araç ve 40 personel ile çalışma başlattı.

iş makinelerin ulaşamadığı menfez altlarına giren belediye çalışanları buradaki çöp ve atıkları temizledi. Ekiplerin başında bulunan Belediye Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, su kanalları ve dere yataklarında çevre kirliliğine neden olan atıkların temizlediklerini ifade ettiler.

Yetkililer," Aynı zamanda  oluşan bu birikintiler  sel ve su taşkınlarına sebebiyet vermekteydi. Bu durumların önüne geçebilmek içinde, 1 haftadır başlatmış olduğumuz genel temizlik çalışmaları sürüyor.

Kanal temizliklerini imkanlarımız dahilinde, büyük oranda da insan gücü kullanarak  temizlemeye başlamış bulunmaktayız. Temiz bir Hakkari için lütfen çöplerinizi su kanallarına ve dere yataklarına atmayın" dedi. Haber: Feyzullah Taş

temizlik-2-001.JPGtemizlik-1-001.JPGtemizlik-3-001.JPG


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.