16 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara18°C

BELEDİYE EKİPLERİ KANAL VE IZGARALARI TEMİZLEDİ

Belediye ekipleri kanal ve ızgaraları temizledi

Hakkari Belediyesi ekipleri kektin değişik noktalarında bulunan kanal ve ızgarları temizledi.

15 Nisan 2024 Pazartesi 14:13

Belediye ekipleri Nisan ayı içerisinde 50 su arızası, 35 haneye ait kanalizasyon tıkanıklığı açma, 11 kanalizasyon şebekesine müdahalesinin ardından kentin birçok noktasında bulunan yağmur suyu kanal ve ızgarları temizledi.

Belediye Eş Başkanları Mehmet Sıddık Akış, Viyan Tekçe, belediye ekiplerinin kentin birçok noktasındaki çalışmalarının devam ettiğini belirttiler.

Eş Başkanlar,” Ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisindedirler. Su ve kanalizasyon arızalarına anında müdahale ediliyor.  Yağış anında ve her yağış sonrası ekiplerimiz gece- gündüz derelerde olabilecek taşkınları önlemek, kanal sisteminin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Kanallar ve ızgaralar temizleniyor ve sürekli bakımı yapılıyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz kanalların ve derelerimizin temiz tutmaları ve çöp atmamalarıdır bu konuda gereken hassasiyeti göstermelerini istiyoruz”

kanal-temizligi-1.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.