09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C

BELEDİYE EKİPLERİNİN MENFEZ İÇİNDEİ ZORLU MESAİSİ

Belediye ekiplerinin menfez içindei zorlu mesaisi

Hakkari Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tıkanan 42 metre uzunluğunda ve 2 metre derinliğindeki menfezi açmak için büyük bir çalışma örneği sergiledi.

28 Ağustos 2020 Cuma 11:18

Hakkâri’nin Sümbül Mahallesi İl Emniyet Müdürlüğü önde tıkanan 42 metre uzunluğunda ve 2 metre derinliğindeki menfezin yağmur sularını olası taşkınları önlemek için çalışma başlattı.

Tıkanma ile birlikte yağışlı havalarda meydana gelen selde bazı okul ve binalar sular altında kaldığı öğrenildi.

Bunun üzerine harekete geçen Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tıkanan menfezi açmak için 4 iş makinesi ve 4 personel ile çalışma başlattı. 2 metre derinliğindeki kanalın içine giren belediye ekipleri menfezin önünü açmak için canla başla çalıştılar.

42 metre uzunluğundaki menfezin 20 metrelik kısmı açılırken, geriye kalan kısmın açılması içinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Belediye yetkilileri ise, menfez tıkanmasının giderilmesi halinde yağmur sularını olası taşkınlara karşı önleneceğini ifade ettiler. Haber: Feyzullah Taş

menfez-1-001.jpgmenfez-2-001.jpgmenfez-3.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.