08 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara6°C

BELEDİYE EŞBAŞKANLARI HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Belediye Eşbaşkanları halkın sorunlarını dinledi

Hakkari Belediyesi Eşbaşkanları Cihan Karaman ve Hümeyra Armut Atlılar Caddesi esnafı ile bir araya gelerek çay içtiler.

30 Temmuz 2019 Salı 14:18

Hakkari Belediyesi Eşbaşkanları Cihan Karaman ve Hümeyra Armut Atlılar Caddesi esnafı ile bir araya gelerek çay içtiler. Esnafın ve caddedeki vatandaşların yoğun ilgisini gören Eşbaşkanlar, Belediye çalışmaları hakkında esnafa bilgi verip taleplerini dinlediler.

Samimi bir havada geçen çay sohbetinde Atlılar Caddesi esnafları talep ve isteklerini Eş Başkanlara ilettiler. Esnafın talep ve isteklerini tek tek dinleyen Eş Başkanlar gerekli talimatları birim müdürlerine ilettiler ve çalışmaların yakın zamanda başlayacağını belirttiler.

Atlılar Caddesi esnafı ilgi ve alakalarından dolayı Belediye Eş Başkanları Cihan Karaman ve Hümeyra Armut’a teşekkür ettiler.

Çay sohbetinden sonra Belediye Eş Başkanları Cadde üzerindeki esnafları ve vatandaşları da ziyaret ederek talep ve isteklerini dinlediler. Hakkarihabertv.com

2-277.jpg3-223.jpgbaskan-karaman-001.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.