05 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C

BELEDİYE FUTBOL TURNUVASI SONE ERDİ

Belediye futbol turnuvası sone erdi

Hakkari Durankaya Beldesi Belediyesi tarafından başlatılan ve 20 takımın katıldığı “Halı saha futbol “turnuvası sona erdi.

23 Eylül 2014 Salı 11:32

 Durankaya Bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin tarafından bir süre önce bir halı sahada başlatılan halı saha turnuvasına 20 takım katılmıştı. Oldukça çekişmeli geçen turnuvanın final müsabakası ise son ikiye kalmayı başaran Yeni Mahalle Gençlerbirliği ve İskitespor arasında oynandı.
 
Oldukça çekişmeli ve renkli görüntülere sahne olan final maçı çok sayıda sporsever tarafından da büyük bir zevkle izlendi. Oluıkça çekişmeli geçen müsabakanın sonunda Yeni Mahalle Gençlerbirliği maçı kazanarak birinci oldu. Turnuvanın final hediyesini Belediye Başkanı Fatih Keskin il dışında olduğu için inşaat mühendisi olan oğlu Nurullah Bedirhan Keskin, tarafından kupa takım kaptanına takdim edildi.
 
Bedrihan Keskin, gençler arasındaki diyaloğu arttırmak ve de beldede spor alanları oluşturmak için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür eden Keskin, final de şampiyon olan takımı da tebrik etti. Sahada bulunan gençler  ise böyle güzel etkinlikler düzenleyen Başkan Fatih Keskin'e  teşekkür ederek başarıların devamını dilediler. Haber: Feyzulah Taş (İHA)
 
bedrihan-keskin-1.jpg
 
bedrihan-keskin-2.jpg
 
 
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.