21 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

BELEDİYE'DEN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

Belediye'den karla mücadele çalışması

Hakkari Belediye Başkanlığı çarşı içinde karla mücadele çalışması başlattı.

09 Mart 2011 Çarşamba 11:52

FEYZULLAH TAŞ

HAKKARİ (İHA)-Yoğun kar yağışı nedeniyle cadde ve sokakların kullanılamaz hale geldiği Hakkari'de belediye ekipleri tarafından 3 ayrı iş makinesi eşliğinde karla mücadele çalışması başlattı. Cadde ve sokaklardaki kar yığınları üst üste toplatılarak daha sonra da kamyonlara yüklenerek şehir dışına çıkarıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu, kar yağışının etkisini kaybetmesiyle birlikte çarşı içinde karla mücadele başlattıklarını belirterek, kapalı olan 11 mahalle yolunun açılması içinde çalışmaların sürdüğünü söyledi.  İş makineleri karları temizlerken araçların giremediği noktalar ise belediye işçileri ile esnaflar tarafından küreklerle temizlenerek iş makinelerinin girebileceği noktalara toplatıldı. Çalışmalar devam ederken aniden başlayan kar yağışı ise etkisini kısa süre sürdürdü. Cadde ve sokakların kardan temizlenmesi için çalışmaların aralıksız olarak devam ettiği bildirildi.

kar_1.20110309115549.jpg

kar_2.20110309115613.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.