18 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

BELEDİYEDEN YARDIM BEKLİYOR

Belediyeden yardım bekliyor

Hakkarili İskender Işık isimli vatandaş, geçim kaynağı olan umumi tuvaletin su deposunun onarılması için belediye den yardım eli bekliyor.

14 Temmuz 2011 Perşembe 17:08

Yaklaşık 35 yıl önce Belediye Başkanlığı tarafından Fidan Hanım Caddesi üzerinde yaptırılan umumi tuvaleti son 30 yıldır işleten İskender Işık, arızalanan su deposundan dolayı işlerinin kötüye gittiğini belirtti. Işık, "Doğuştan engelliyim. İşim olmadığı için dönemin Belediye Başkanı Abdurrahman Keskin tarafından belediyeye ait umumi tuvaleti işletmem için bana verildi.

Yaklaşık 30 yıldır bu işi yapıyorum. Burada kazandığım parayla annem ve 2 kız kardeşimin geçimini sağlıyorum. Bir yıl önce su deposunda arza meydana geldi. Arızadan dolayı işlerim iyi gitmiyor. Su sıkıntısı yaşandığı için müşteriler uğrayamaz oldu. Belediye yetkililerinden arızalı olan su deposunun onarılması için yardım bekliyorum. Su deposu onarılmadığı taktirde durumum daha da kötüleşecektir. Burası benim tek ekmek kapımdır. Başka da bir geçim kaynağım yoktur" dedi.

normal.20110714171640.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.