08 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara7°C

BETWEEN CAFE’DEN SÜPER İNDİRİM

Between Cafe’den süper indirim

Hakkari Çevre yolu Çölemerik caddesinde faaliyet gösteren “Between Cafe Restaurant ” ilde bir ilke imza atarak süper bir indirim kampanyası başlattı.

03 Eylül 2019 Salı 09:17

Deneyimli personeli ve yeni yüzü ile yoluna emin adımlarla devam eden “Between Cafe Restaurant ” okulların başlaması ile birlikte öğretmen ve öğrencilerin ekonomik durumlarını göz önünde bulundurarak yemeklerde süper bir indirim başlattı.

75 çeşit dünya mutfağı yemek çeşidiyle hizmet veren Hakkari’nin en büyük ve en nezih cafe restorantı Between cafe sınırsız yemek ve içeceklerle sabah 08:00'dan akşam saat: 24:00' a kadar hizmet veriyor.

İki kişilik kahvaltı, Serpme kahvaltı, pizza, hamburger,Wrap, dağ keklik tavuk, köri sosisli tavuk, bütün köfte çeşitleri, Meksikan sosisli tavuk olmak üzere bütün dünya mutfağı çeşitlerini bulunduğu “Between Cafe Restaurant ” daki yemek indirimlerini sakın kaçırmayın.

 “Between Cafe Restaurant ” de sağdıç kahvaltı, toplu yemek organizasyonu da bünyesinde bulunduruyor.

İşyeri organizasyon şefi Mehmet Taş,  ilde bir ilke imza atarak, süper bir indirim başlattıklarını belirterek, herkesi işyerlerine beklediklerini söyledi.

SİPARİŞ HATTI:  0542 211 24 30 - 0438 211 10 12

ADRES: Çevre yolu Çölemerik Caddesi No: 23-Hakkari

between.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.