09 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara13°C

BEYOĞLUN'DA CANLI BOMBA SALDIRISI ÖLÜ, YARALILAR VAR

Beyoğlun'da canlı bomba saldırısı ölü, yaralılar var

İstanbul Beyoğlu, İstiklal Caddesi Balo sokakta canlı bomba saldırısı meydana geldi. Olay yerine polis ekipleri ve ambulans sevk edildi. Patlamanın meydana geldiği alan güvenlik çemberi içine alındı.

19 Mart 2016 Cumartesi 11:34

Edinilen bilgilere göre, İstiklal Caddesi'nde sabah saatlerinde bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. İstiklal Caddesi'nin büyük bir kısmı yaya trafiğine kapatıldı.

Patlamanın gerçekleştiği alan güvenlik çemberine alındı. Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Polisin patlamanın nedenine ilişkin incelemeleri sürüyor. 

İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Olayda 2 kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.  Edinilen bilgilere göre İstiklal Caddesi'nde sabah saatlerinde bir patlama meydana geldi.

Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. İstiklal Caddesi'nin büyük bir kısmı yaya trafiğine kapatıldı. Patlamanın gerçekleştiği alan güvenlik çemberine alındı.

Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı. Polisin patlamanın nedenine ilişkin incelemeleri sürüyor.  İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.