07 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

BİÇER MAHALLESİ MUHTAR ADAYI METİN ÖZTUNÇ

Biçer Mahallesi Muhtar Adayı Metin Öztunç

Hakkari'nin sevilen ve sayılan simalarından Hakkari'nin köklü ailelerinden Metin Öztunç, Biçer Mahallesi için adaylığını açıkladı.

12 Ocak 2024 Cuma 17:15

HALK İÇİN HİZMET İÇİN ...sloganı ile muhtarlık adaylığını açıklayan Öztunç, Mahallemiz için bir eser, bir anı, bir Allah razı olsun bırakabildiysek ne mutlu bizlere" dedi.

Biçer Mahallesinin hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade eden Öztunç, mahallenin sorun ve sıkıntılarını yakınan bildiği için herkesten destek talebinde bulundu.

Sizlerin de desteğiyle, mahallemize yakışan bir muhtarlık yapacağıma inanıyorum. Seçim sürecinde sizlerle birlikte olacağım. Görüşlerinizi, önerilerinizi ve beklentilerinizi dinleyeceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Mahallemize yakışan bir muhtarlık yapacağıma inanıyorum. Seçim sürecinde sizlerle birlikte olacağım. Görüşlerinizi, önerilerinizi ve beklentilerinizi dinleyeceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

BİÇER MAHALLE MUHTAR ADAYI METİN ÖZTUNÇ

pixiz-12-01-2024-15-00-13.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.