18 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

BİZ BİR AİLEYİZ YALNIZ DEĞİLSİN HAKKARİ

Biz Bir Aileyiz Yalnız Değilsin Hakkari

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü Biz Bir Aileyiz Yalnız Değilsiniz parolasıyla bayram öncesi Gazi ve Şehit Yakınlarını ziyaret etti.

05 Temmuz 2016 Salı 21:40

 Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü Biz Bir Aileyiz Yalnız Değilsiniz parolasıyla bayram öncesi Gazi ve Şehit Yakınlarını, Soma maden kazasında şehit olan Emrullah Armut’un ailesini ve Sosyal Ekonomik yoksunluk çeken aileleri ziyaret ederek bayramlaşmada bulundu.  

 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Salih Kaya ve Hamdi Taşma, ASDEP personelleri ile birlikte Ramazan Bayramı münasebetiyle Şehit Yakınları ve Gazi aileleri,

Sosyal Ekonomik Destek alan vatandaşlarımızı ve Soma madeninde hayatını kaybeden Emrullah Armut’un ailesini yalnız bırakmayarak Ramazan Bayramlarını kutladıktan sonra bir süre sohbet edip durumlarını ve sorunlarını yerinde  inceleyerek ziyaretler gerçekleştirildi.

 Ziyaret esnasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ailelere çeşitli hediye verildi. Ailelere yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Hakkarihabertv.com

asp-m-010.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.