06 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara18°C

BİZİM HALI YIKAMA TESİS’İNDEN BAHAR KAMPANYASI

Bizim halı yıkama tesis’inden bahar kampanyası

Hakkari’nin en modern ve hijyenik halı yıkama tesisi olan “Bizim halı yıkama tesisi” adlı işyeri müşteri memnuniyeti ile yöre halkından tam not ald

04 Nisan 2020 Cumartesi 16:41

Dünyayı tehdit altına alakan korona virüs salgının Türkiye’de görülmesi ile birlikte ülke çapında tedbirler alındığı ülkemizde siz değerli müşterilerimizde tedbirinizi evlerinizdeki temizlikle başlayın ve halılarınızı yıkama tesislerimize ulaştırın.  

Deneyimli personeli ile hizmet veren “Bizim halı yıkama tesisi”  Halı, kilim, battaniye, yorgan ve halıflex hizmeti ile 7/24 saat hizmetinizde.

Bahar ayında herkesin evi daha güzel koksun ve daha temiz görünsün diye “Bizim halı yıkama tesisi” bahar kampanyası düzenledi.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


En son endustriyel makineler ve deneyim personellerle tekrar sizlere hizmet vermekten onur duyan “Bizim halı yıkama tesisi” Ücretsiz servis aracıyla hızlı ve daha güvenilir bir şekilde hizmet veriyor.

Adres: Otluca Köyü Dereboyu Mahallesi-Merkez Hakkari
Yetkili: Musa Işık- Murat Tekçe 

Telefon: 0 438 208 18 18

GSM: 0 530 350 22 55

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.