21 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

BÖLGE MÜDÜRÜ YOL ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Bölge müdürü yol çalışmalarını denetledi

Karayolları 11. Bölge Müdürü Turan Gülhaş, Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki çalışmaları yerinde inceledi.

20 Eylül 2013 Cuma 12:35

Karayolları 11. Bölge Müdürü Turan Gülhaş, Yüksekova ilçesi girişi, Yeniköprü mevkii, Esendere yolu, Şemdinli yolu ve şehir merkezinde devam eden yol çalışmalarını incelemek üzere ilçeye geldi. Cengiz Topel Caddesi üzerindeki yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Gülhaş, Karayolları Yüksekova Şantiyesi yetkilileri ve yol çalışmalarını yürüten firmadan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

“YÜKSEKOVA HER ŞEYE LAYIK”
İncelemeler sırasında gazetecilere açıklama yapan Gülhaş, “Çalışmaları yerinde takip etmek için gecenin bu saatine kadar Yüksekova’dayız. Bugüne kadar Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü olarak Yüksekova’da Esendere, Yeniköprü, Yüksekova girişi ve Şemdinli istikametinde olmak üzere toplam 28 kilometrelik yol çalışması bitirilmiştir.

Bir bölümü devam ediyor. Şuanda da önceki yıllarda yapılmış ve bozulmuş kilitli taşlar sökülerek tam kesit bölünmüş yol çalışmalarımız devam etmektedir. Aynı zamanda drenaj kanalları, su tahliyeleri ve kaldırımlar düzenlenerek tek koddan yapılmak kaydıyla şuanda çalışmalarımız devam ediyor.

Hedefimiz bayrama kadar şehir içerisindeki çalışmalarımızı sonlandırmaktır. Bu konuda tüm kamu kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine, Yüksekova halkına göstermiş oldukları sabırdan ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz. Çalışmalar gayet güzel. Orta refüjde de gerekli düzenlemeler yapıldığı takdirde Yüksekova’ya yakışı bir şekil alacaktır. Yüksekova her şeye layıktır. Karayolları olarak elimizden gelen tüm gayreti bugüne kadarki gibi Yüksekova’ya yatırım olarak göstereceğiz” dedi.

Turan Gülhaş'ın yaptığı incelemelere Karayolları Yüksekova Şube Şefi Esat Erin ve yol çalışmalarını yürüten firmanın yönetim kurulu başkan yardımcısı Engin Zeydanlı da katıldı. Haber: Erkan Çapraz (İHA)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.